Voorwaarden van de aankoop. Verzendingen en retouren

De eigenaar van online winkel ,, Trapprofielen.eu ’’ is PIT NEW WORLD - Piotr Wolanski.

Wij vinden dat alle aankopen goed doordacht moeten zijn om onnodige kosten te vermijden.

Als u uw grote aankopen plant en als u het niet zeker weet, neem dan contact met ons op of plaats een proefbestelling en controleer de geschiktheid van onze producten en voldoet aan uw verwachtingen.

Aankopen kunnen een persoon meer dan 18 jaar oud maken.

Het aankoopbewijs: altijd btw-factuur (btw).

We kunnen naar vrijwel elk adres ter wereld verzenden. Houd er rekening mee dat er voor sommige producten beperkingen gelden en dat hiervoor douanerechten gelden.

Wij verzenden alle bestellingen van klanten, na ontvangst van de betaling op onze bankrekening.

We verzenden bestellingen van maandag tot en met vrijdag tussen de 2 en 14 werkdagen, afhankelijk van de voorraad en de volgorde van de geplaatste bestellingen.

Door de stijging van de verzendkosten beperken wij onze activiteiten voornamelijk tot 3 landen: Nederland, België en Duitsland. Op individueel verzoek verzorgen wij uiteraard graag een speciale waardering van zendingen naar andere Europese landen.

Ook zijn we genoodzaakt om de organisatie van verkoop en verzending van lange profielen, dwz 180, 270 en 300 cm (tenzij het een persoonlijke collectie betreft) in de bovengenoemde lengtes te wijzigen, zijn we genoodzaakt de profielen van 180 cm in te korten tot 150 cm, en snij 270 cm doormidden (2 x 134, 5 cm) en 300 cm tot de profielen: 3 x 1 m of 2 x 150 cm.

Pakketten tot 20 - 30 kg en 120 cm lang kosten normaal 12 EUR (standaardmaten) betreft Nederland, België en Duitsland, maar een lengte van meer dan 120 cm kan oplopen tot 15 €.

Koeriersdiensten uitgevoerd door: DPD, UPS

Overdimensionale zendingen (meer dan 170 cm en slechts tot 270 cm) zijn een meerprijs afhankelijk van het gewicht en de plaats van verzending tot een maximum van 30 kg en de kosten kunnen op verzoek aan de klant worden voorgesteld. Neem contact met ons op als u profielen moet kiezen met een lengte van 180 - 270cm

Controleer het ontvangen pakket in het bijzijn van de koerier of de producten niet beschadigd zijn tijdens het transport (in het geval van schade, gelieve de schade aan de koerier te melden en om een ​​klachtendocument te vragen), want dit is de basis voor de klacht . Maak indien mogelijk foto's van schade

Bestellingen naar landen in de Europese Unie kunnen worden uitgevoerd na afspraak.

Wanneer een levering wordt vertraagd door onvoorziene factoren (inclusief prijsfouten), zullen wij u binnen 24 uur na ontvangst van dergelijke informatie op de hoogte stellen van vertraging. We zullen een schatting geven van de vermoedelijke verzenddatum. Evenzo zullen we binnen 48 uur terugbetalen als we ontdekken dat we het artikel helemaal niet kunnen leveren vanwege beschikbare voorraad of onvoorziene factoren, waaronder prijsfouten, tenzij de klant ermee instemt te wachten op de goederen die voor hem zijn besteld.

U kunt uw contract op elk moment annuleren tot 14 werkdagen na de datum van levering. Stuur ons hiervoor een e-mail met een korte schets van de redenen waarom u de goederen weigert (dit kan ons helpen om de kwaliteit van onze service te verbeteren). Om de goederen te annuleren, moet u ze op eigen kosten aan ons retourneren en ervoor zorgen dat ze goed zijn verpakt om transportschade te voorkomen. . Ook als u niet redelijkerwijs voor de goederen zorgt voordat ze aan ons worden geretourneerd en er schade of bederf optreedt, zullen wij u de waardevermindering in rekening brengen of aan u retourneren. Geretourneerde goederen moeten in overeenstemming zijn met de bedragen van de bestelling met een kopie van het aankoopbewijs, zonder sporen van gebruik of schade, in de originele verpakking. De verschillen met de oorspronkelijke bestelling om terugbetaling te elimineren.

Dit zijn alleen online winkels, geen directe aankopen

PIT NIEUWE WERELD exporteren en importeren

Regentesselaan 162, 2562 EG Den Haag

KVK 56098782 BTW nr. NL002444119B80

Tel. +31615557746 pitnewworld@gmail.com of piter1w@o2.pl