Aluminium F profiel voor trappenkanten met laminaat 8mm

€ 13,00
Inclusief belasting

Opmerking – belangrijk!  Geldt voor profielen van 180-270 cm langGeachte klanten, vanwege de drastische prijsstijgingen van koeriersbedrijven (FEDEX en UPS) voor het verzenden van extra grote producten - dat wil zeggen: (meer dan 120 cm), met name: 180 - 270 cm. Om de levering van producten langer dan 120 cm aan klanten te behouden en te garanderen, introduceren we verkoop met een gratis service voor het snijden van profielen in korte profielen - eerder geleverd in een lengte van 180 cm, maar nu kunnen ze alleen worden gesneden en geleverd met een lengte van 150 cm. En zover als profielen 270 cm, en nu in tweeën gesneden en verzonden als 2 x 134 cm.


In het geval van persoonlijk afhalen, blijft de beschikbaarheid van de bovenstaande producten: 180-270cm ongewijzigd en ze zijn beschikbaar.


Ondanks het feit dat we hier geen invloed op hebben, willen we ons verontschuldigen voor eventuele problemen veroorzaakt door koeriersbedrijven.GROOTTE
LENGTE
KLEUR
Aantal

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Aandacht !!! Ik vind het belangrijk

Al onze voorgestelde producten zijn op voorraad in Nederland en direct beschikbaar. Gemaakt in de Europese Unie.

Aluminium F-profiel voor trappenkanten voor gebruik met laminaat of houten vloeren, voor een perfecte afwerking en om eventuele schade aan uw trap te voorkomen.

Deze trapneus is geschikt voor de vloerplanken tot 8 mm dik.

Montagesysteem, bestaande uit schroeven.

A60 F /120/S